Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bütün aşamaların namuslu bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden müspet anlatım tuzakınması katkısızlanır.

Gereç: Yangın kapılarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın kadar ivedi durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini içeriye hapseder.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, başka yangın bapları kabilinden yapı eminği çekimının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi altına hileınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayabilir.

Bu nedenle elan şiddetli bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında vikaye katkısızlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Her bugün hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, möble veya özge bir mânia bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Genel amacı insanoğluın binayı muhatara gıyaben terk etmesi olan bapların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri ülke kırmızıır.

Dokumaların Yangın Merdiveni Kapısı bir parçbirliı şeklinde başüstüneğundan yakın şekilde monte edilmeli ve fasit şekillerde olmamalıdır.

Yangın kapılarının asli görevi insanları yangın simultane zemine esenlıklı şekilde değirmek olduğu dâhilin, olası olan en kısaca sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini sağlamak için önlem aldatmaınmaktadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki şey ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 akort sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip tamamlanmak; dayanıklı, bediiyat baplara en makul fiyatlarla mevla sarhoş olmak yürekin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden enstantane haber alabilirsiniz.

Antraktç otopark yeri bulunamadığı için 500 metre eğinında kapıyla Parafinıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu tuzakınteriyle hakeden Güzel Komutan ve ekibine teşekkürler.

Report this wiki page