Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve akıllıca çhileışması önemlidir.

 Fonksiyonel olduğu kadar bezemeli tasarımlara da mevla olan yangın bapları, camlı yangın bapları, ivedili çıkış kapıları ve sac baplar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bediiyat kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine reva olarak yapım edilme seçeneklerine de sahiptir.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin elan yüksek olduğu alanlarda da tercih edilir.

Yaşamsal ögönen haiz bu mevzuda kapı arayan müşterilar ehven kapı sattığını sav eden kişilerle mukabillaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede kifayetsiz olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da pürüz olamayacaktır.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanoğluın ziyan görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müntesip her detaya bileğindiğimiz tasarmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Icraatında kanatlardan biri çakılı ötekisi hareketlidir. Mıhlı kanada madun üst sürgü ve art düzen uygulandığı kabilinden, amudi ürkü pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak elan fazla insanın geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Yangın bapları, yangın emniyetliği muhtevain nazik öneme sahip olan yapısal unsurlardır. Ivedi durumlarda güvenli bir kaçış uydurmak amacıyla tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı olur. Yangın bapları alelumum yangın dayanımı koca malzemelerden yapılmıştır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin kötü ve alevden korunması, yangın zonları ortada yangın ve yamanın intikalinin önlenmesi muhtevain kullanılan insanoğluın birey ve mal eminğini sağlayan pasif yangın önlemlerinin en önemli parçkakımıdır.

Bu kapılar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma işçiliklemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı bırakma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangına karşı güvende oturmak amacıyla kaçış yangın kapısı koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların emanet güvenliğini tedariklemek için kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla itimat teşkil etmekteyiz.

Yangınlar bazı o derece şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. Sahih takılmış bir yangın bapsı binanın karınindeki yapı sakinlerinin autarı tahliyesini muayyen süre güvenli hale getirir.

Kullanılan kapı fitili bâtınin yaman sızdırmazlık şenseı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlanabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page